kom ook genieten van onze internationale keuken

 

Tip van boon: rondje menukaart

3 gangen menu a la carte € 29.75 bijpassend wijnarrangement € 17,00 bobarrangement € 11,50
4 gangen menu a la carte € 34.75 bijpassend wijnarrangement € 21,00 bobarrangement € 13,50
rondje menukaart 6 gangen € 39.50 bijpassend wijnarrangement € 27,00 bobarrangement € 18,00

 

 

 

 

Voorgerechten - appetizers  8.50

eend

Gerookte eendenborst - peer - witte koolsalade - pompoencrème - vinaigrette van rode biet -   krokant notenfilo

 

zeebaars

Tartaar van zeebaars ingerold in gelei van visbouillon - zoetzure paddenstoeltjes - rode biet -  basilicummayonaise - aardappelkaantjes

 

peer en gorgonzola

Lichtgebonden soep van peer en gorgonzola - toast van vijgenbrood - roomkaas - fijne knolselderij - notencrumble   (vegetarisch)

 

hert

Gefrituurde dim sum van hertenstoof - bloedworst  - zoete aardappelcrème - compôte van cranberries - krokantje peperkoek

 

tonijn en rode mul

Dun gesneden gerookte tonijn - rettich - wakame - rode mul in tempura - sesam soja dressing

 

 

Bij alle voorgerechten serveren wij desembrood met olijfolie

 

rondje menukaart

6 gangen menu door de kaart bestaande uit:

3 kleine voorgerechten - 2 kleine hoofdgerechten - 1 dessert

 

 

€ 39,50

 
 
restaurant-boon-hoofdgerecht

Hoofdgerechten - main dishes

biefstuk

Biefstuk van de diamanthaas - rode portsaus - pastinaakcrème - gegrilde pompoen - aardappeltaartje - compôte van rode ui en tijm

 

dorade

Dorade filet - geserveerd op lasgne van diverse vissoorten en groentes - botersaus - pesto olie

 

ricottataartje

Taartje van ricotta en gegrilde groenten - bitterballen van risotto - saus van gepofte knoflook  (vegetarisch)

 

kalfsentrecôte

Gegrilde kalfsentrecôte - spaghetti met knoflook, peterselie, paddenstoelen en sambuca - rucola - parmezaanse kaas - trostomaat

 

kabeljauw

Licht gerookte, gebakken kabeljauwstaart - mosterdsaus - basilicummousseline - romanesco - bospeentjes - aardappelbeignets

 

 

bijgerechten - extra dishes

 

Schaaltje verse frieten met huisgemaakte mayonaise

 

€ 3,50

 

 

restaurant-boon-desserts

Desserts

appel rozijnen crumble

Appel rozijnen crumble - vanille mascarpone - mokka ijs - pattisier room

BOONTIP: Glas Pocas moscatel do Douro, Portugal: € 6,00

 

parfait

Parfait van bitterkoekjes - mandarijnenmousse - caramel van sinaasappel - kletskop

BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, semillon-muscat, Frankrijk: € 6,00

 

Kaasplankje

Met roggebrood en stroop van aceto balsamico

BOONTIP: Glas Pocas port colheita 1997:  € 8,00

 

proeverij van nagerechtjes

BOONTIP: Glas Mas a Miel, Frankrijk:  € 7.00