kom ook genieten van onze internationale keuken

 

Tip van boon: rondje menukaart

3 gangen menu a la carte € 29.50 bijpassend wijnarrangement € 17,00 bobarrangement € 11,50
4 gangen menu a la carte € 34.50 bijpassend wijnarrangement € 21,00 bobarrangement € 13,50
rondje menukaart 6 gangen € 39.50 bijpassend wijnarrangement € 27,00 bobarrangement € 18,00

 

 

 

 

Voorgerechten - appetizers  8.50

kalf

Kalfsrosbief - mayonaise van mosterd, dragon, sinaasappel en honing - waterkerssalade - sinaasappelpartjes - gedroogde serranoham

 

vissoep

Heldere vissoep - tartaar van gamba - verse mosselen - zeekraal - tauge - korianderolie

 

biet en geitenkaas

Gemarineerde rode biet - gefrituurde geitenkaas in kokos - gemarineerde sojabonen - appelstroop   (vegetarisch)

 

duo iberico

Rilette van ibericowang - gemarineerd buikspek van iberico - gel van augurk - aardappelkaantjes

 

tonijn en rode mul

Dun gesneden gerookte tonijn - rettich - wakame - rode mul in tempura - sesam soja dressing

 

 

Bij alle voorgerechten serveren wij desembrood met olijfolie

 

rondje menukaart

6 gangen menu door de kaart bestaande uit:

3 kleine voorgerechten - 2 kleine hoofdgerechten - 1 dessert

 

 

€ 39,50

 
 
restaurant-boon-hoofdgerecht

Hoofdgerechten - main dishes

runderbavette

Gegrilde runderbavette - béarnaise saus - froene asperges - gegrilde trostomaatjes -

geroosterde aardappel

 

roodbaars

Roodbaarsfilet - risotto rode paprika en sereh - gele paprika saus - sojabonen 

 

ricottataartje

Taartje van ricotta en gegrilde groenten - bitterballen van risotto - saus van gepofte knoflook  (vegetarisch)

 

lam

Biefstuk van de lamsbovenbil - saus rode ui en tijm - courgette - aubergine -

couscous met baharat - mintyoghurt

 

heilbot

Heilbotfilet - mousseline van aardappel en doperwtjes - gewokte venkel en artisjok -

botersaus met tomaat en basilicum

 

 

bijgerechten - extra dishes

 

Schaaltje verse frieten met mayonaise

 

€ 3,50

 

 

restaurant-boon-desserts

Desserts

chocolade en sinaasappel

Witte chocolade mousse - gelei van donkere chocolade - crème van sinaasappel - bloedsinaasappelsorbet

BOONTIP: Glas Pocas moscatel do Douro, Portugal: € 6,00

 

rood fruit

Aardbeienbouillon - rood fruit - meloensorbet

BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, semillon-muscat, Frankrijk: € 6,00

 

Kaasplankje

Met roggebrood en compote van rode ui

BOONTIP: Glas Pocas port colheita 1997:  € 8,00

 

SCROPPINO

Verfrissende afterdinner spoom met prosecco - limoncello - roomijs - vodka

 

PROEVERIJ VAN ZOETIGHEDEN

BOONTIP: Glas Mas amiel, Frankrijk:  € 7,00