Rondje Menukaart

Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
bekijk onze menukaart

Culinair genieten

Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
reserveer online

Tip van boon: rondje menukaart

 wijnarrangement 3 gangen hele glazen  € 18,00  I  halve glazen  € 12,50

 wijnarrangement 4 gangen hele glazen  € 22,00  I  halve glazen  € 14,50

6 gangen rondje menukaart  € 42.50  I  bijpassend wijnarrangement  € 28,00  I  halve glazen  € 19,00

Voorgerechten - appetizers  

Coquilles  12.50

Gebakken coquilles  -  spinazie  -  saus van langoustines  -  schuim van aardappel en knoflook

Hert  10.00

Carpaccio van hert  -  witte kool  -  rozijnen  -  geschaafde kastanje  -  parmezaan  -  dressing cranberries, honing, mosterd

Geitenkaas  8.75

Geitenkaas met honing ingerold in komkommer  -   gemarineerde rode biet  -  creme van knolselderij en truffel  -  
oosters gemarineerde beukenzwammen  -  hazelnoot   (vegetarisch)

Makreel  9.50

Gerookte makreelsalade  -  mierikswortelcreme  -  appel  -  toast brioche  -  krokantje pompoen

Lam  9.75

Lamsstoofpotje  -  lamszwezerik  -  aubergine compote  -  zoete aardappel  -  saffraanmayonaise

Bij alle voorgerechten serveren wij desembrood met olijfolie

Rondje menukaart

6 gangen menu door de kaart bestaande uit:
3 kleine voorgerechten - 2 kleine hoofdgerechten - 1 dessert      € 42.50

Hoofdgerechten - main dishes  

Biefstuk  20.50

Biefstuk van de diamanthaas  -  kalfssukade  -  stamppotje met rucola en rode biet  -  tijmjus  -  appelcompote  -
gestoofde pastinaak  -  krokante pastinaak

Dorade  19.75

Dorade filet  -  bitterballen van gamba  -  aardappeltaartje  -  hollandaisesaus met groene kruiden  -  venkel

Deegrolletjes  18.50

Deegrolletjes gevuld met feta, parmezaan, basilicum, doperwt, noten  -  gebakken oesterzwammen  -  groene linzen  -  pompoen  
botersaus met yoghurt en ras el hanout  (vegetarisch)

Eend  20.50

Gebraden eendenborst  -  paddenstoelenrisotto  -  saus morilles  -  gecarameliseerde roodlof  -  spruitjes


Roodbaars  19.00

Roodbaarsfilet  -  puree knolselderij  -  gewokte wortel, courgette, witte kool  -  grove mosterdsaus  -  snijboontjes

Bijgerechten - extra dishes

Schaaltje verse frieten  3.75

Met huisgemaakte mayonaise 

Desserts

Chocolade - banaan  8.50

Chocolade brownie  -  bananenmousse  -  kaneelijs op chocoladecrumble  -  vanille sponge cake krokant
BOONTIP: Glas Pedro Ximinez Nectar Sherry, Spanje  € 8,00

Peer - sabayon  8.00

Stoofpeertje  -  sabayon met licor 43  -  roomijs  -  havermoutkoekje
BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, Semillon-Muscadelle, Frankrijk  € 6,00

Kaasplankje  9.00 

4 verschillende kaasjes  -  roggebrood  -  dadelcompote
BOONTIP: Glas Pocas Late Bottles Vintage Port 2012   € 8,00

Bitterkoekjes - amarena  8.00

Parfait van bitterkoekjes  -  mousse van mascarpone en hopjes  -  amarenakersen
BOONTIP: Glas Pocas Moscatel do Douro, Portugal   € 6.00