Culinair genieten

Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
reserveer online

Rondje Menukaart

Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
bekijk onze menukaart

Tip van boon: rondje menukaart

 wijnarrangement 3 gangen hele glazen  € 18,00  I  halve glazen  € 12,50

 wijnarrangement 4 gangen hele glazen  € 22,00  I  halve glazen  € 15,00

6 gangen rondje menukaart  € 42.50  I  bijpassend wijnarrangement  € 28,00  I  halve glazen  € 19,00

Voorgerechten - appetizers  

Coquilles  12.75

Gebakken coquilles  -  spinazie  - pompoencrème  -  beurre blanc knoflook

Kalf  11.00

Tataki van kalfsvlees  -  ketjapmayonaise  -  zoetzure radijs  -  beukenzwammen  -  spinaziesalade

Paddenstoelen - polenta  9.75

Duxelles van paddenstoelen  -  gefrituurde polenta/parmezaan  -  gigantes  -  mousseline knolselderij  -  
gemarineerde artisjok  -  parmezaankoekje   (vegetarisch)

Zalm  11.75

Gepekelde zalmfilet  -  sesammayonaise  -  panna cotta komkommer  -  gel kikoman  -  zoetzure rettich  -  
ingelegde gember  -  popcorn wasabi/gember

Ribeye  10.50

Dun gesneden runderribeye  -  gegaard in gerookt zeezout  -  dressing rose peper, dragon, mosterd  -  
krokantje tortilla


Rondje menukaart  42.50

6 gangen menu door de kaart bestaande uit:
3 kleine voorgerechten - 2 kleine hoofdgerechten - 1 dessert      

Hoofdgerechten - main dishes  

Biefstuk  21.75

Biefstuk van de diamanthaas  -  jus de veau met honing en vleugje cacao  -  spinazie  -  pastinaakcrème  -
gecarameliseerde appel  -  aardappelrösti

Kabeljauw  20.00

Kabeljauw filet  -  verse mosselen  -  oosterse visbouillon  -  fregula  -  doperwten  -  kroepoek gamba

Portabello  19.00

Portabello's  -  tapenade van olijf, feta, tomaat  -  spaghetti courgette  -  pompoen  -
krielaardappeltjes in de schil  -  saus basilicum  (vegetarisch)

Lam  21.75

Biefstuk van de lamsbovenbil  -  spitskool met anijs  -  jus met geroosterde knoflook  -  gepofte aardappel, crème fraiche, spekjes


Zeebaars-gamba 20.00

Zeebaarsfilet  -  gamba's  -  bospeentjes  -  trostomaatjes -  botersaus  -  aardappelpuree met citroen

Bijgerechten - extra dishes

Schaaltje verse frieten  3.75

Met huisgemaakte mayonaise 

Desserts

Chocolademousse  8.50

Chocolademousse  -  saus mango -  yoghurtijs  -  zanddeegkoekjes
BOONTIP: Glas Pedro Ximinez Nectar Sherry, Spanje  € 8,00

Bavarois  8.00

Bavarois van bramen, limoen, rode peper  -  saus van braam  -  crumble met witte chocolade
BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, Semillon-Muscadelle, Frankrijk  € 6,00

Kaasplankje  9.50 

4 verschillende kaasjes  -  roggebrood  -  stroopje van PX sherry
BOONTIP: Glas Pocas Late Bottles Vintage Port 2012   € 8,00

Bladerdeeg - gele room 8.00

Bladerdeeg  -  gele banketbakkersroom  -  peer  -  walnoot  -  roomijs  -  bruine suiker met kaneel

BOONTIP: Glas Pocas Moscatel do Douro, Portugal   € 6.00