Culinair genieten

Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
reserveer online

Rondje Menukaart

Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
bekijk onze menukaart

Tip van boon: rondje menukaart

Tour door de menukaart in 6 gangen, een lekker en gezellig avondvullend programma!
3 kleinere voorgerechtjes, 2 kleinere hoofdgerechtjes, 1 nagerecht.

6 gangen rondje menukaart  € 44.50  I  bijpassend wijnarrangement  € 28,00  I  halve glazen  € 19,00

Voorgerechten - appetizers  

Zeebaars  10.00

Tartaar van zeebaars -  avocadocrème  -  limoenmayonaise  -  zoetzure komkommer  -  zeewier kroepoek
Seabass tartar  -  avocado cream  -  lemon mayonnaise  -  sweet and sour cucumber  -  crispy sea weed

Pastrami 12.00

Dun gesneden runderpastrami  -  cêpes mayonaise  -  paddenstoelen  -  hazelnoot  -  meloeskes uitjes
Thinly sliced beef pastrami  -  cêpes mayonnaise  -  mushrooms  -  hazelnut  -  small onions

Knolselderij   9.50

Salade van knolselderij  -  schuim van walnoot  -  oude kaas  -  walnoot  -  postelein  (vegetarisch)
Salad of celeriac  -  walnut foam  -  old cheese  -  walnut  -  pursley  (vegetarian)

Buikspek  11.00

Iberico buikspek  -  stamppotje zuurkool  -  rinse appelstroop  -  hollandaise saus met savora mosterd  -  spekkaantjes
Iberico pork belly  -  mashed potatoes and sauerkraut  -  rinse appelsyrup  -  hollandaise sauce with savora mustard  -  bits of bacon

Pindasoep   9.50

Licht pikante pindasoep  -  gamba's  -  taugeh
Peanut soup  (medium spicy)  -  scampi  -  mong bean sprouts



Hoofdgerechten - main dishes  

Bavette  21.75

Runderbavette  -  knoflookjus  -  witlof  -  crème van polenta
Beef bavette  -  veal gravy with garlic  -  chicory  -  creamy polenta

Zeewolf   21.75

Zeewolffilet  -  lardo  -  mosterdsaus  -  hutspot
Atlantic wolffish  -  lardo  -  mustard sauce  -  mashed potatoes and carrot

Risotto  19.00

Risotto met rode biet  -  parmezaanse kaas  -  groene asperges  -  crème fraîche  -  bietenkrokant
Red beet risotto  -  parmezan cheese  -  green asparagus  -  fresh cream  -  crispy red beet

Eend    22.00

Eendenborst  -  jus van sinaasappel  -  pompoen  -  bimi  -  gekarameliseerde pecannoten
Duckbreast  -  orange sauce  -  pumpkin  -  bimi  -  caramelised pecan nuts


Zalm  21.50

Warm gerookte zalmfilet  -  beurre blanc  -  kappertjes  -  truffelaardappel  -  romanesco
Warm smoked fillet of salmon  -  buttersauce  -  capers  -  vitelotte potatoe  -  roman cauliflower

Bijgerechten - extra dishes

Schaaltje verse frieten  3.75

Met huisgemaakte mayonaise 

Fresh fries with homemade mayonnaise

Desserts

Chocolade    8.50

Chocolademousse  -  witte chocolade brownie  -  cranberry  -  kletskop
Chocolat mousse  -  white chocolat brownie  -  cranberry  -  thin cookie
BOONTIP: Glas Pedro Ximinez Nectar Sherry, Spanje  € 8,00

Citroentaart  8.00

Citroentaart  -  compôte van bloedsinaasappel  -  bloedsinaasappel sorbet
Lemon pie  -  bloodorange compôte  -  bloodorange sorbet
BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, Semillon-Muscadelle, Frankrijk  € 6,00

Kaasplankje  9.50 

4 verschillende kaasjes  -  rode ui marmelade  -  huisgemaakt brood
4 cheeses  -  red onion marmelade  -  home made bread
BOONTIP: Glas Pocas Late Bottles Vintage Port 2012   € 8,00

Irish coffee 8.50

irish coffee  -  lobbig geslagen ongezoete room  -  bruine suiker  -  brokken witte, pure en melkchocolade
Irish coffee  -  brown sugar  -  unsweetend whipped cream  -  chunks of chocolat