Culinair genieten

Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
reserveer online

Rondje Menukaart

Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
bekijk onze menukaart

Tip van boon: rondje menukaart

Tour door de menukaart in 6 gangen, een lekker en gezellig avondvullend programma!
Natuurlijk houden we rekening met uitzonderingen

6 gangen rondje menukaart  € 45.00  I  bijpassend wijnarrangement  € 30.00  I  halve glazen  € 20,00

Voorgerechten - appetizers  

Zalm  12.00

Geroosterde zalm  -  little gem sla  -  crème fraîche  -  kruiden krokant  -  dressing van kropsla
Roasted salmon  -  little gem salad  -  crème fraîche  -  crispy dough with herbs  -  lettuce vinaigrette

Coquilles 14.50

Gebakken coquilles  -  knolselderij  -  pancetta crunch  -  bruine boter
Fried coquilles  -  celeriac  -  pancetta crunch  -  beurre noisette  

Bloemkoolsoep   8.00

Bloemkoolsoep  -  thaise curry  -  kokosmelk  -  brioche toast  -  tahoon  (vegetarisch)
Cauliflower soup  -  thai curry  -  coconut milk  -  brioche toast  -  tahoon  (vegetarian)

Buikspek  12.00

Iberico buikspek  -  mayple syrup  -  relish augurk  -  tomatenschuim  -  poftomaat
Iberico pork belly  -  mayple syrup  -  relish of pickles  -  tomato foam  -  puffed cherry tomatoes

Geitenkaas mousse   10.00

Mousse van zachte geitenkaas  -  verschillende bereidingen van rode biet  -  kruiderij  (vegetarisch)
Mousse of goats cheese  -  different preparations of red beet   -  herbs



Hoofdgerechten - main dishes  

2 bereidingen van sukade  22.00

Gebakken en gestoofd  -  pastinaak-aardappelmousseline  -  wortel  -  jus laurier
2 preparations of sukade (fried and stewed)  -  parsnip-potato mousseline  -  carrot  -  bay leave gravy

Dorade   22,00

Gebakken dorade filet  -  linguini  -  paddenstoelen  -  beurre blanc champignons
Fried dorado fillet  -  linguini  -  funghi  -  beurre blanc mushrooms

Aubergine in kataifi  19.00

Aubergine in kataifideeg  -  courgette  -  paprika ratatouille  -  gepofte knoflook saus (vegetarisch)
Eggplant in kataikfi dough  -  zucchini  -  red bell pepper  -  sauce puffed garlic  (vegetarian)

Parelhoender   22.00

Gebraden parelhoenderfilet  -  kikkererwten  -  paksoi  -  wonton  -    hoisin sambai saus
Fried guineafowl  -  chickpeas  -  bok choy  -  wonton  -  hoisin sambai sauce

Kabeljauw  23.00

Gepocheerde kabeljauw  -  antiboise  -  aardappelmousseline  -  haricots verts  -  citrus beurre blanc
Poached fillet of codfish  -  antiboise  -  potato mousseline  -  haricots verts  -  citrus beurre blanc


Bijgerechten - extra dishes

Schaaltje verse frieten  3.75

Met huisgemaakte mayonaise 

Fresh fries with homemade mayonnaise

Desserts

Parfait    9.00

Hazelnoten  -  karamel  -  melkchocolade
Hazelnuts  -  caramel  -   milk chocolat
BOONTIP: Glas Pedro Ximinez Nectar Sherry, Spanje  € 8,00

Sabayon  9.00

Sinaasappel  -  crumble  -  vanille ijs  -  likeur 43
Orange  -  crumble  - vanillaice cream  -  liquer 43
BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, Semillon-Muscadelle, Frankrijk  € 6,00

Kaasbordje  13.50 

4 verschillende kaasjes  -  abrikozen cômpote  -  zuidvruchtenbrood
4 cheeses  -  apricot cômpote  -  home made bread
BOONTIP: Glas Pocas Late Bottles Vintage Port 2012   € 8,00

Irish coffee 9.00

irish coffee  -  lobbig geslagen ongezoete room  -  bruine suiker  -  brokken witte, pure en melkchocolade
Irish coffee  -  brown sugar  -  unsweetend whipped cream  -  chunks of chocolat