Restaurant Boon

Willemstraat 61
5611 HC Eindhoven
Tel.: 040 – 237 73 93
info@restaurantboon.nl

Culinair genieten
Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
Reserveer online
Rondje Menukaart
Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
Bekijk onze menukaart
Previous
Next

Rondje menu : Tour the menu

heeft u moeite met kiezen van de kaart?
Een tour door de menukaart gepresenteerd in een 6 gangen menu
voor een avond vol smaaksensaties

Menu alleen per tafel te bestellen (tot 20.30 uur)
natuurlijk houden wij rekening met uitzonderingen

difficult to choose from our menu?
A tour through the menu presented in 6 courses
for an evening with lots of flavours

Menu only to order per table (untill 20.30 hours)
of course we take your exceptions into account

€58,-

6 gangen wijn arrangement

Hele glazen | €35,-

Halve glazen | €24,-

Voorgerechten - Starters

Hert - ossenstaart | €15,-

terrine van ossenstaart en hert  –  rauwe ham  –  pastinaak  –  eekhoorntjesbrood  –  saus cranberries  –  peperkoek krokant
terrine of venison and oxtail  –  parsnip  –  cepes  –  sauce cranberries  –  crispy  gingerbread

Gamba | €15.-

torentje van gamba en witvis  –  bloemkool  –  saffraanschuim  –  zoetzure tomaat  –  peterselie olie
timbale of gamba  –  white fish  –  cauliflower  –  saffron  –  sweet and sout tomato  –  parsley oil

Pompoen kokossoep | €10,-

soep van gegrilde pompoen en kokosmelk  –  bosui  –  klapper  –  gerookte amandel
soup of grilled pumpkin  and coconutmilk  –  spring onion  –  grated coconut  –  smoked almonds
(vegetarisch)

Eend | €14.-

dun gesneden gerookte eendenborst  –  mesclun salade  –  peer  –  hazelnoot  –  walnoot olie  –  framboos  –  toast brioche
thinly sliced smoked duckbreast  –  salad  –  pear  –  hazelnut  –  walnut oil  –  raspberry  –  toast brioche

Coquilles | €17.-

gebakken coquilles  –  knolselderij puree  –  appel  –  beurre noisette  –  knoflook  –  citroen  
fried scallops  –   mashed celeriac  –  apple  –  beurre noisette  –  garlic  –  lemon

Hoofdgerechten - Main courses

Dorade - mosselen | €26.-

gebakken dorade  –  verse mosselen  –  schuimige saus van langoustines  –  linguini  –  doperwten
fried see bream fillet  –  fresh mussels  –  sauce langouste  –  linguini  –  green peas  

Hert | €27.50

hertenbiefstuk  –  zuurkoolstampje  –  wildjus met paddenstoelen en cognac  –  meloeskes ui  –  rode biet
venison steak  –  mashed potato sauerkraut  –  game gravy with cognac and mushrooms  –  sweet onion  –  red beetroot

Knolselderij - paddenstoelen | €24.50

gratin van knolselderij  –  prei  –  mozzarella  –  mascarpone  –  gebakken paddenstoelen  –  rode pestosaus  –  krokante tuinbonen  –  krielaardappeltjes
celeriac gratin  –  leek  –  mozzarella  –  mascarpone  –  fried mushrooms  –  red pesto sauce  –  crispy broad beans  –  new potatoes
(vegetarisch)

Schelvis | €25.-

schelvisfilet  –  beurre blanc ras el hanout  –  bulgur  –  venkel  –  courgette
haddoch fillet  –  beurre blanc ras el hanout  –  bulgur  –  fennel  –  zucchini

Gelders hoen | €24,50

gelders hoen filet  –  gevogelte jus met kriekbier  –  aardappelgratin  –  roodlof
“gelders” hen fillet  –  poultry gravy with cherry beer  –  potato gratin  –  red chicory

Schaaltje verse frieten | €4.75

met huisgemaakte mayonaise
fresh chips with homemade mayonnaise

Nagerechten - Desserts

Mandarijn - speculaas | €9,75

mandarijnentaart  –  gecondenseerde melk  –  bodem van speculaas  –  champagne sorbetijs
tangerine pie  –  condensed milk  –  spiced dutch bisquit  –  sorbet ice of champagne

Domaine Moulin-Pouzy, Bergerac, Frankrijk | €7.-

aromas van honing, acacia bloem en exotisch fruit

Zoethout | €9.75

bavarois van zoethout  –  caramel met donker bier  –  amandel roomijs
licorice bavarois  –  caramel with dark beer  –  almond ice cream

Pineau des Charentes, Cognac, Frankrijk | €7.-

dessertwijn op cognacbasis – aromas van rood fruit en krentjes

Kaas | €14.-

kaasplankje  –  zuidvruchtenbrood  –  stroopje van appel, peer en druif
cheese platter  –  home made bread  –  syrup of apple, pear and grape

Late Bottles Vintage Port 2015, Portugal | €8.-

4 tot 6 jaar gerijpt in eikenhouten vaten –  fruitige aromas

Pedro Ximinez Sherry, Jerez, Spanje | €8.-

complexe smaken van caramel, gedroogd fruit, vijgen, mokka en noten

Irish coffee | €9.75

Jameson whisky  –  lobbig geslagen, ongezoete room  –  bruine suiker
jameson whisky  –  lobed unsweetened cream  –  brown sugar