Restaurant Boon

Willemstraat 61
5611 HC Eindhoven
Tel.: 040 – 237 73 93
info@restaurantboon.nl

Culinair genieten
Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
Reserveer online
Rondje Menukaart
Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
Bekijk onze menukaart
Previous
Next

Rondje menu : Tour the menu

heeft u moeite met kiezen van de kaart?
Een tour door de menukaart gepresenteerd in een 6 gangen menu
voor een avond vol smaaksensaties

Menu alleen per tafel te bestellen (tot 20.30 uur)
natuurlijk houden wij rekening met uitzonderingen

difficult to choose from our menu?
A tour through the menu presented in 6 courses
for an evening with lots of flavours

Menu only to order per table (untill 20.30 hours)
of course we take your exceptions into account

€58,-

6 gangen wijn arrangement

Hele glazen | €35,-

Halve glazen | €23,-

Voorgerechten - Starters

Runder picanha | €15,-

dun gesneden gepekelde en geroosterde runderstaartstuk  –  chimichurri – zoetzure groenten  –  gerookte mayonaise
thinly sliced pickled and roasted top sirloin cap  –  chimichurri  – sweet and sour vegetables  –  smoked mayonnaise

Zalm | €15.-

tataki van zalm  –  ponzu dressing –  sesam mayonaise –  rettich  –  zeekraal
tataki of salmon  –  ponzu dressing –  sesame mayonnaise  –  daikon  –  samphire

Quinoa - geitenkaas | €13,-

quinoa torentje  –  hazelnoot  –  abrikoos  –  tahin  –  komkommer  –  kikkererwten  –  gebrande geitenkaas  –  honing limoen dressing  –  parmezaankrokant
quinoa salad  –  hazelnut  –  apricot  –  tahini   –  cucumber  –  chickpeas  –  caramelised goat cheese  –  honey lime vinaigrette  –  crispy parmesan  
(vegetarisch)

Forel | €14.-

huisgerookte forelfilet  –  gepofte aardappel  –  limoencrème  –  tobiko  –  groene kruiden couli
smoked fillet of trout  –  puffed potato  –  lime cream  –  tobiko  –  green herbs couli

Mosterdsoep | €9.-

licht gebonden soep van grove mosterd  –  venkel  –  waterkers  
mustard soep  –  fennel  –  watercress 
(vegetarisch)

Hoofdgerechten - Main courses

Zeewolf | €25.-

gebakken zeewolffilet  –  specerijen  –  zwarte risotto  –  doperwten  –  rode paprikasaus
atlantic wolffish  –  spices  –  black risotto  –  green peas  –  red bell pepper sauce 

Flat iron - rendang | €26.50

gegrilde flat iron steak  –  rendang  –  zoetzure wasabi jus  –  aardappelpuree  –   ui
grilled flat iron steak   –  rendang  –  sweet and sour wasabi gravy  –  mashed potatoes  –  onion

Blauwe kaas taart | €23.50

blauwe kaas taartje  –  gerookte amandel  –  broccoli  –  appel  –  polenta  –  rucola  –  parmezaan  –  aceto balsamico
blue cheese pie  –  smoked almonds  –  broccoli  –  apple  –  polenta  –  arugola  –  parmezan cheese  –  aceto balsamico
(vegetarisch)

Roodbaars | €24.-

roodbaarsfilet  –  beurre blanc  –  tuinkruiden  –  lamsoren  –  fregula pasta  –  wortel
atlantic redfish fillet  –  beurre blanc  –  fine herbs  –  sea aster  –  fregula pasta  –  carrot

Kalf | €25.-

kalfsentrecôte  –  pernod mint saus  –  doperwten humus  –  gegrilde zoete aardappel
veal entrecôte  –  pernod mint sauce  –  humus of green peas  –   grilled sweet potato

Schaaltje verse frieten | €4.75

met huisgemaakte mayonaise
fresh chips with homemade mayonnaise

Nagerechten - Desserts

Aardbei | €9,50

verse aardbeien  –  yoghurt basilicum roomijs  –  honing aceto siroop  – 
witte chocolade roggebrood
fresh strawberries  –  yogurt basil ice cream  –  honey aceto syrup  –  white chocolat rye bread

Domaine Moulin-Pouzy, Bergerac, Frankrijk | €6.-

aromas van honing, acacia bloem en exotisch fruit

Bostrengo | €9.50

italiaanse chocoladetaart  –  gedroogd fruit  –  sinaasappel zeste  –   rum  –  mokka ijs  –  saus van framboos en sambuca
italian chocolat pie  –  dried fruit  –  orange zeste  –  rum  –  mocca ice cream  –  sauce of raspberries and sambuca

Pineau des Charentes, Cognac, Frankrijk | €6.-

dessertwijn op cognacbasis – aromas van rood fruit en krentjes

Kaas | €14.-

kaasplankje  –  zuidvruchtenbrood  –  vijgencompôte
cheese platter  –  home made bread  –  compôte figs

Late Bottles Vintage Port 2015, Portugal | €8.-

4 tot 6 jaar gerijpt in eikenhouten vaten –  fruitige aromas

Pedro Ximinez Sherry, Jerez, Spanje | €8.-

complexe smaken van caramel, gedroogd fruit, vijgen, mokka en noten

Irish coffee | €9.50

Jameson whisky  –  lobbig geslagen, ongezoete room  –  bruine suiker
jameson whisky  –  lobed unsweetened cream  –  brown sugar