Rondje menu : Tour the menu
heeft u moeite met kiezen van de kaart?
Een tour door de menukaart gepresenteerd in een 6 gangen menu
voor een avond vol smaaksensaties
Menu alleen per tafel te bestellen (tot 20.30 uur)
natuurlijk houden wij rekening met uitzonderingen
difficult to choose from our menu?
A tour through the menu presented in 6 courses
for an evening with lots of flavours
Menu only to order per table (untill 20.30 hours)
of course we take your exceptions into account
€58,-
6 gangen wijn arrangement
Hele glazen | €35,-
Halve glazen | €23,-

Voorgerechten - Starters
Runder picanha | €15,-
dun gesneden gepekelde en geroosterde runderstaartstuk – chimichurri – zoetzure groenten – gerookte mayonaise
thinly sliced pickled and roasted top sirloin cap – chimichurri – sweet and sour vegetables – smoked mayonnaise
Zalm | €15.-
tataki van zalm – ponzu dressing – sesam mayonaise – rettich – zeekraal
tataki of salmon – ponzu dressing – sesame mayonnaise – daikon – samphire
Quinoa - geitenkaas | €13,-
quinoa torentje – hazelnoot – abrikoos – tahin – komkommer – kikkererwten – gebrande geitenkaas – honing limoen dressing – parmezaankrokant
quinoa salad – hazelnut – apricot – tahini – cucumber – chickpeas – caramelised goat cheese – honey lime vinaigrette – crispy parmesan
(vegetarisch)
Forel | €14.-
huisgerookte forelfilet – gepofte aardappel – limoencrème – tobiko – groene kruiden couli
smoked fillet of trout – puffed potato – lime cream – tobiko – green herbs couli
Mosterdsoep | €9.-
licht gebonden soep van grove mosterd – venkel – waterkers
mustard soep – fennel – watercress
(vegetarisch)

Hoofdgerechten - Main courses
Zeewolf | €25.-
gebakken zeewolffilet – specerijen – zwarte risotto – doperwten – rode paprikasaus
atlantic wolffish – spices – black risotto – green peas – red bell pepper sauce
Flat iron - rendang | €26.50
gegrilde flat iron steak – rendang – zoetzure wasabi jus – aardappelpuree – ui
grilled flat iron steak – rendang – sweet and sour wasabi gravy – mashed potatoes – onion
Blauwe kaas taart | €23.50
blauwe kaas taartje – gerookte amandel – broccoli – appel – polenta – rucola – parmezaan – aceto balsamico
blue cheese pie – smoked almonds – broccoli – apple – polenta – arugola – parmezan cheese – aceto balsamico
(vegetarisch)
Roodbaars | €24.-
roodbaarsfilet – beurre blanc – tuinkruiden – lamsoren – fregula pasta – wortel
atlantic redfish fillet – beurre blanc – fine herbs – sea aster – fregula pasta – carrot
Kalf | €25.-
kalfsentrecôte – pernod mint saus – doperwten humus – gegrilde zoete aardappel
veal entrecôte – pernod mint sauce – humus of green peas – grilled sweet potato
Schaaltje verse frieten | €4.75
met huisgemaakte mayonaise
fresh chips with homemade mayonnaise

Nagerechten - Desserts
Aardbei | €9,50
verse aardbeien – yoghurt basilicum roomijs – honing aceto siroop –
witte chocolade roggebrood
fresh strawberries – yogurt basil ice cream – honey aceto syrup – white chocolat rye bread
Domaine Moulin-Pouzy, Bergerac, Frankrijk | €6.-
aromas van honing, acacia bloem en exotisch fruit
Bostrengo | €9.50
italiaanse chocoladetaart – gedroogd fruit – sinaasappel zeste – rum – mokka ijs – saus van framboos en sambuca
italian chocolat pie – dried fruit – orange zeste – rum – mocca ice cream – sauce of raspberries and sambuca
Pineau des Charentes, Cognac, Frankrijk | €6.-
dessertwijn op cognacbasis – aromas van rood fruit en krentjes
Kaas | €14.-
kaasplankje – zuidvruchtenbrood – vijgencompôte
cheese platter – home made bread – compôte figs
Late Bottles Vintage Port 2015, Portugal | €8.-
4 tot 6 jaar gerijpt in eikenhouten vaten – fruitige aromas
Pedro Ximinez Sherry, Jerez, Spanje | €8.-
complexe smaken van caramel, gedroogd fruit, vijgen, mokka en noten
Irish coffee | €9.50
Jameson whisky – lobbig geslagen, ongezoete room – bruine suiker
jameson whisky – lobed unsweetened cream – brown sugar